Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1418 keer gelezen

BERGAMBACHT – Een aantal bewoners van zorgcentrum Slothoven in Bergambacht heeft voorgelezen uit het prentenboek ‘Coco kan het!’. Dit in het kader van de jaarlijkse Nationale Voorleesdagen. Van het voorlezen is een filmpje gemaakt dat wijdverspreid is onder kinderdagverblijven en bassischolen.

Slothoven heeft een samenwerkingsverband met kinderdagverblijf Pinokkio in Bergambacht. De kinderen komen regelmatig op bezoek, maar in coronatijd kan dat natuurlijk niet. “Dat doen ze tegenwoordig voor het raam”, vertelde Didi Snoei zaterdagochtend op de radio bij RTV Krimpenerwaard. “Vorig jaar tijdens de Voorleesdagen, kwamen ze nog gewoon naar binnen. Dit jaar hebben we een alternatief bedacht in de vorm van een filmpje. Als cadeau aan alle jonge thuis blijvende kinderen. De bewoners vonden het erg leuk om mee te doen, er zaten echt bijzondere voorleestalenten bij.”

Er is ook direct een kleurwedstrijd aan verbonden, waarmee kinderen kans maken op het prentenboek ‘Coco kan het!’. “Op de website van Zorgpartners Midden-Holland staat waar de kleurplaat te downloaden is. De wedstrijd is voor kinderen tot en met acht jaar. Insturen kan tot eind deze maand. Ale kleurplaten worden opgehangen in het Slothoven, wat het natuurlijk extra leuk maakt.”

Dit bericht is 1418 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief