Archieven

Dit bericht is 552 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- In de Week van Lezen en Schrijven organiseert de Bibliotheek diverse activiteiten. “Lezen en schrijven – of digitale vaardigheden – is voor een deel van de mensen lastig; voor anderstaligen die het Nederlands moeten leren, maar ook veel Nederlanders hebben er moeite mee. Doe daarom mee met de activiteiten en je wordt weer op weg geholpen.”

Zo is er op dinsdag 6 september een Voorleeshalfuurtje voor peuters in de Bibliotheek van Bergambacht. “We lezen jouw peuter voor en jij krijgt tips hoe je dat thuis zelf kan doen.” Het voorleeshalfuurtje begint om 10:30 uur.

Daarnaast is er een open taalles voor anderstaligen. “Je kan gewoon binnenlopen en een keer mee doen”, laat de organisatie weten. De open taalles is op donderdag 8 september vanaf 9 uur in de Bibliotheken van Lekkerkerk en Schoonhoven.

Workshop
De bibliotheek van Lekkerkerk organiseert ook de workshop koken met een klein budget.”Vind je het lastig om met een klein budget gezonde keuzes te maken? Doe dan mee met deze workshop.” Dit is op vrijdag 9 september van 11.00 tot 13.00 uur in de bibliotheek van Lekkerkerk. Voor deze workshop moet van te voren worden aangemeld via 0180 669999.

“En als laatste organiseren we een Informatiemarkt. Merk jij dat je net wat (digi)taalvaardiger moet zijn voor die leuke baan, of voor je administratie, of om je VCA diploma te halen, of…? Kom naar de Informatiemarkt en ontdek de mogelijkheden voor jou”, aldus de organisatie. De Informatiemarkt is op dinsdag 13 september van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Lekkerkerk. En op donderdag 15 september van 10.00 tot 12.00 uur in Bibliotheek Schoonhoven.

 

Dit bericht is 552 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief