Archieven

Dit bericht is 1597 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – “Ze zijn zo blij als koeien die voor het eerst weer de wei in mogen” wijst receptioniste Diana breed grijnzend naar de leden die sinds woensdagmorgen weer aan de slag kunnen op de fitnesstoestellen. Haar collega Kevin beaamt dat. Sportschool My Move aan de IJsseldijk is weer open en dat vinden niet alleen de sporters maar ook alle medewerkers fantastisch. “Sinds 15 december waren ook bij ons de deuren dicht en de lichten uit. Dat viel voor ons niet altijd mee”, blikt hij terug op de afgelopen maanden.

Helemaal gesloten was sportschool My Move overigens niet. Achter het gebouw ligt een groot terrein dat met tentdoek werd overkapt en met name gebruikt werd voor groepslessen. Uiteraard met in acht name van alle door de overheid opgelegde regels met betrekking tot sporten in de open lucht. Zelfs in februari toen het een aantal dagen flink vroor, gingen sommige lessen gewoon door. “Er zitten echt wel diehards onder onze leden”, lacht Kevin.

Voorlopig blijven de groepslessen voor volwassenen, waaronder ook de danslessen nog even buiten, maar binnen kan er weer individueel gesport worden, al of niet onder begeleiding van een personal trainer. Een zucht van verlichting voor mensen die graag bewegen en voor diegenen die om medische redenen in beweging moeten blijven. “Onderschat ook de sociale contacten niet” weet Kevin. De koffiehoek is nog gesloten maar leden kunnen elkaar in ieder geval weer zien en spreken, ook al is het op gepaste afstand. Om het virus geen kans te geven zijn allerlei maatregelen genomen. Alle fitnesstoestellen staan op ten minste anderhalve meter uit elkaar, zijn waar nodig van elkaar gescheiden door plexiglas, er zijn vaste looproutes en desinfecterende middelen, de kleedkamers blijven gesloten en er is een luchtzuiveringsinstallatie geïnstalleerd.

Tot nader order moeten alle gebruikers van de sportschool vooraf reserveren via een app. Zodra het maximaal aantal personen in een tijdvak is bereikt wordt de mogelijkheid om op het gewenste moment te boeken geblokkeerd. Op die manier wordt voorkomen dat er zich te veel mensen tegelijkertijd in de sportschool bevinden.

Dat er nog wat beperkingen van kracht blijven nemen ze bij My Move voor lief. Ze zijn er heel blij dat zij hun gasten weer kunnen ontvangen en doen hun uiterste best om het hen naar de zin te maken en zich tegelijkertijd aan alle maatregelen te houden.
|
Alle informatie over de sportschool is te vinden op www.mymove.nl.

Dit bericht is 1597 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief