Archieven

Dit bericht is 1144 keer gelezen

SCHOONHOVEN – De verruiming van de corona-maatregelen gaf het bestuur van TENTdagen Schoonhoven energie om tóch na te denken over mogelijkheden binnen de beperkingen. En inmiddels is de vergunning binnen. Op 29 en 30 augustus 2020 zijn bezoekers meer dan welkom bij TENTdagen in het Springerpark. Een bijzondere editie waarbij wordt samengewerkt met Lekkerr, Argentum en worshipband JOY.

Na 17 succesvolle jaren leek het erop dat de TENTdagen dit jaar geen doorgang konden vinden. ,,Maar de verruiming van de corona-maatregelen gaf een opening,” deelt Corné van Roest, al jaren betrokken in het bestuur van TENTdagen. ,,Samen met Michiel Boon van Lekkerr bespraken we als bestuur wat eerste ideeën.” Het mondde uit een bredere samenwerking en de organisatie van twee events in het Springerpark die overlappen: het Pop-Up Terras in het Park op vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus een het programma van de TENTdagen in het Springerpark op zaterdag 29 en zondag 30 augustus. ,,Op social media zien we ontzettend veel animo. Nu is het alleen nog hopen dat er geen aangescherpte regels komen,” vertelt Corné.

Poppentheater
Op vrijdag en zaterdag is het Pop-Up Terras geopend vanaf 15.00 uur. Zaterdag organiseert TENTdagen vanaf 14.30 uur springkussens en spellen. Tussen 16.00 en 17.00 treedt poppentheater Simon & Zo op. Ook op zondag kunnen kinderen de hele middag spelen in het Springerpark. Om 15.00 uur treedt worshipband JOY op. Aansluitend vindt een American Picknick plaats waarbij bezoekers samen genieten van een zelf meegebrachte picknick.

Twee leden van het bestuur van TENTdagen Schoonhoven waren te gast bij De Waard op Straat:

Dit bericht is 1144 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief