Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 2562 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Van de nood een deugd maken. De jaarlijkse voetbalquiz van de Voetbalvereniging ging afgelopen vrijdagavond van start, ditmaal als quarantaine-editie. Een daverend succes waarbij deelnemers, gedurende de avond, aan huis werden getrakteerd op heerlijke bitterballen.

“Ondanks de coronamaatregelen wilden we onze leden niet de traditionele voetbalquiz laten missen”, vertelt Patrick de Bondt. Hij is sinds enige jaren voorzitter van de Supportersvereniging. Samen met Vincent Zwijnenburg nam hij de presentatie van de quiz op zich. “Via een betaalde versie van ZOOM waren we met meer dan vijftig personen ingeschakeld.” Voorafgaand aan de quiz hield Paul van Schaik, voorzitter van de voetbalclub, een praatje tot de deelnemers. Namens het bestuur gaf hij onder andere de laatste stand van zaken. Hij sprak daarbij de hoop uit dat er weer snel in wedstrijdverband gespeeld kan worden.

Na het spelen van in totaal vijf ronden werd Julian van Schaik uitgeroepen tot onbetwiste winnaar. Hij mocht een bon ter waarde van 50 euro in ontvangst nemen. Hoogtepunt van de quiz was volgens de meeste deelnemers de komst van Pascal van Beek. Hij bracht aan huis warme bitterballen die massaal in dank werden aanvaard. 

De eerste editie van de virtuele voetbalquiz was dus een groot succes. Echter hoopt Patrick dat het de laatste editie zal zijn. “Het was heel leuk maar liever spelen we het toch met elkaar in de kantine.”

Winnaar Julian van Schaik

Dit bericht is 2562 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief