Archieven

Dit bericht is 1086 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Zaterdag 28 mei van 10.00 tot 17.00 uur is op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel een boeken- en platenmarkt. Ook komen Woezel & Pip die dag naar winkelcentrum Crimpenhof voor een Meet & Greet met hun kleine fans. Tevens zijn er deze dag nog meer leuke gratis activiteiten voor kinderen.

Boeken- en platenmarkt
Naast kramen met boeken, staan er ook kramen met LP’ s en singletjes op het Raadhuisplein. Boeken zullen in heel veel verschillende genres aanwezig zijn, bijvoorbeeld; literatuur, thrillers, kinderboeken, topografie (dus boeken over de regio), (streek)romans, geschiedenis, kunst, wetenschap, kookboeken, biografieën.

Meet & Greet met Woezel & Pip
Om 12.00,13.00, 14.00 en 15.00 uur zijn de vrolijke hondenvriendjes Woezel & Pip aanwezig in de passage van de Hema in winkelcentrum Crimpenhof voor een Meet & Greet. Alle kinderen mogen met de twee vrolijke hondjes op de foto of ze een knuffel geven.

Boekhandel Kamerbeek heeft speciaal voor deze dag een kraam voor de winkel staan met de boekjes van Woezel & Pip.

Kinderactiviteiten van 12.00 – 16.00 uur
Kinderen kunnen zich vermaken op het springkussen, een lekkere suikerspin eten en een ritje in de Crimpenhof-trein maken. Ook kunnen ze onder begeleiding  een boekenlegger maken en natuurlijk op de foto met Woezel & Pip.

Er zijn twee opstappunten voor de Crimpenhof-trein, op het van Vlietplein in het winkelcentrum en bij de ingang aan de kant van Dirk supermarkt. Het springkussen en het suikerspinkraampje staan op het Raadhuisplein naast de kramen met boeken en platen en de workshop boekenleggers maken vindt plaats op het van Vlietplein. Alle kinderactiviteiten zijn gratis.

“Het belooft weer een gezellige dag te worden in het Hart van Krimpen. Voor ieder wat wils te zien en te beleven. Zoals al eerder bekend is gemaakt zullen tot en met september nog meer leuke evenementen in het Hart van Krimpen plaatsvinden”, aldus de organisatie De volgende kan ook alvast in de agenda gezet worden; Pasar Zomer op zaterdag 2 juli.

Dit bericht is 1086 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Boeken- en plantenmarkt op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief