Archieven

Dit bericht is 566 keer gelezen

bonnen1KRIMPENERWAARD – In samenwerking met alle Albert Heijn vestigingen in de gemeente Krimperwaard heeft voorzitter Marco Goudswaard van voetbalvereniging Dilettant in Krimpen aan de Lek weer een actie bedacht waar zowel verenigingen, hun jeugdleden als de deelnemers garen bij spinnen.

Na de succesvolle muntenactie bij AH-Wiersma in Krimpen aan de Lek en AH-Slingerland in Lekkerkerk, die de deelnemende verenigingen een flinke duit opleverden, volgt nu een bonnenboekjesactie. De Albert Heijn in Schoonhoven doet dit keer ook mee en daarnaast hebben zich in de genoemde kernen en in Krimpen aan den IJssel nog enkele tientallen winkeliers en andere organisaties aangemeld die tegen inlevering van één van de bonnen uit het boekje fikse kortingen beloven. “Wie voor de somma van tien euro zo’n boekje koopt kan, als hij of zij van alle aanbiedingen gebruik maakt, tot meer dan driehonderd euro voordeel scoren”, belooft Goudswaard. “Dat tientje inleg heb je er zo uit.”

In de maand april worden de kortingsboekjes verkocht in de drie AH-vestigingen en door de deelnemende verenigingen. Daaronder sport en culturele verenigingen en ook scholen die hun pupillen op pad sturen om de boekjes te verkopen. De vereniging of school ontvangt voor ieder verkocht boekje vijf euro en degene die het heeft verkocht één euro. De opbrengst voor de deelnemende organisaties en hun leden kan dus flink oplopen.

bonnen2

In de maanden mei en juni kunnen de dertig bonnen die in ieder boekje zitten worden verzilverd. Er worden drie verschillende boekjes uitgegeven, tweeduizend per kern, dus zesduizend in totaal. Eén voor Schoonhoven, één voor Lekkerkerk en Krimpen aan de Lek en één voor Krimpen aan den IJssel. “De kortingsbonnen kunnen onder meer worden besteed bij de genoemde AH-supermarkten, bij deelnemende winkeliers, één uit iedere branche, bij restaurants, sportgelegenheden, kappers en schoonheidssalons”, somt Goudswaard op. Zo krijg je gedurende de actieperiode in zwembad De Lansingh in Krimpen aan den IJssel een tweede toegangskaartje gratis en is de tweede pannenkoek in het pannenkoekenhuis in Bergambacht ook voor niks. Ook de deelnemende drogisterijen, kledingzaken, meubelzaken en dierenwinkels (om er een paar te noemen) beloven fikse kortingen.

“Een win-win-win situatie voor deelnemende bedrijven, deelnemende verenigingen en de consument”, vat Marco Goudswaard zijn initiatief samen. Bedrijven die een kortingsbon willen laten opnemen en verenigingen en scholen die de boekjes willen verkopen kunnen zich nog aanmelden via: sponsoring@dilettant.nl.

Dit bericht is 566 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief