Archieven

Dit bericht is 2726 keer gelezen

BERGAMBACHT – Bowlingcentrum De Stoep is gekocht door aannemingsbedrijf A. Molenaar Zand en Grond BV.         

Aan de geruchten dat het pand gebruikt zou gaan worden voor de opvang van asielzoekers is nu een einde gekomen. Het aannemingsbedrijf Molenaar was al een tijd op zoek naar mogelijkheden om uit te breiden. Met de aankoop van De Stoep is die mogelijkheid nu aanwezig. Het pand wordt vermoedelijk binnen afzienbare tijd gesloopt. In overleg met de gemeente wordt gesproken over de definitieve invulling.

Het pand stond al enige tijd te koop nadat de zussen Gerdina Bijman en Corine Blanken te kennen gaven er mee te stoppen. Een van de redenen was de voortdurende zoektocht naar nieuw personeel. Aan alle onzekerheid is dus nu een einde gekomen.

Voor de liefhebbers van bowlen, tennis en squash is er sprake van een verlies, vooral in de wintermaanden. Met binnen competities en toernooien was De Stoep 40 jaar lang, vooral bij de tennisliefhebbers, een begrip in de Krimpenerwaard.

Dit bericht is 2726 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Bowling- en sportcentrum De Stoep in Bergambacht verkocht

  • En wij jongeren maar zoeken naar een fatsoenlijke woning, groot schandaal dit

    • Ze kunnen vanuit den Haag de vele tientallen miljoenen euro’s die ze weg gooien met de opvang van allerlei profiteurs die ons land overspoelen gebruiken om onze bedrijven die in de problemen zijn/komen door allerlei soorten van wanbeleid overeind te houden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief