Archieven

Dit bericht is 3134 keer gelezen

SCHOONHOVEN – In april was reeds bekend dat het cijfer tot dan toe een 8,9 was. Brasserie Springer deed mee in de race voor de wedstrijd ‘Gouden Pollepel Groene Hart’. Wekelijks werd door het AD team Groene Hart een restaurant bezocht en beoordeeld. Afgelopen week werd de einduitslag bekend gemaakt. De reeds behaalde 8,9 bleek hoog genoeg voor een welverdiende eerste plaats.

“Ja, superblij”, was de reactie van Margot Boerefijn aan RTV Krimpenerwaard. “Wij werden enige maanden geleden op de hoogte gebracht dat een AD-recensent een maaltijd had genuttigd in ons restaurant. Er wordt beoordeeld op het voor-, hoofd-, nagerecht, bediening, sfeer en prijs-/ kwaliteitverhouding. Op het laatste kregen we de meeste punten”, geeft een duidelijk trotse eigenaresse van Springer aan.

Op maandag 23 september zal de prijs in Rotterdam worden uitgereikt. Dan zullen alle winnaars uit de verschillende regio’s aanwezig zijn. 

Het volledige artikel is te lezen op de website van het AD. Margot Boerefijn is deze zaterdagmiddag te horen in de uitzending op ons radiokanaal.

Foto: Dilia van Zon

Dit bericht is 3134 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op Brasserie Springer winnaar Gouden Pollepel Groene Hart

  • Niet meer dan verdiend!

  • Natuurlijk een mooi compliment alleen zijn een paar bemerkingen wel op zijn plaats.
    Als Per Boerefijn zelf in de keuken staat, is de bereiding en smakelijkheid van een aantal gerechten veel beter dan wanneer er een ander staat. Voor mij / ons is dat een reden om minder vaak te dineren bij Springer. Er zijn eetgelegenheden dichtbij die gemiddeld lekkerder maaltijden serveren.
    Verder zijn dranken, metname wijnen verhoudingsgewijs erg duur. Natuurlijk betaal je voor een goed glas wijn, maar daarbij hoort ook een eerlijk advies.
    Kortom, voordat Brasserie Springer echt een gelegenheid is voor iedereen, is er nog wel een weg te gaan. Goed restaurant, maar niet heel bijzonder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief