Archieven

Dit bericht is 727 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Onder de naam BreakOut Krimpen biedt de gemeente Krimpen aan den IJssel jongeren tussen de 12 en 27 jaar de mogelijkheid om leuke en zinvolle activiteiten voor hun leeftijdgenoten te organiseren.

Meer dan andere leeftijdsgroepen ervaren jongeren door de coronamaatregelen niet alleen het gebrek aan het contact met leeftijdsgenoten en activiteiten, maar ook mentale gezondheidsproblemen, zoals eenzaamheid, somberheid en angst. Ook in Krimpen aan den IJssel spelen deze problemen.

Daarom heeft de gemeente Synerkri, Jongerenwerk Krimpen en Lvision gevraagd om samen activiteiten voor jongeren te organiseren die hun welzijn verbeteren.

De kern van de gezamenlijke aanpak is dat de jongeren hierbij centraal staan. Zij bedenken de activiteiten en voeren deze ook zelf uit. De samenwerkende organisaties faciliteren hen hierbij zo goed mogelijk en leggen de verbinding met maatschappelijke, culturele en sportieve organisaties in Krimpen aan den IJssel.

Jongeren kunnen zich aanmelden via Floor Tuink (gemeente Krimpen aan den IJssel), floortuink@krimpenaandenijssel.nl, 06-14192979 of via Mark Ramackers (Stichting Jongerenwerk Midden-Holland), markramackers@stjjmh.nl, 06-26160713 of via Leila Prnjavorac (Lvision), info@leila.nl, 06-48074701 of viaCees Paul (Stichting Synerkri), cees@synerkri.nl, 06-51397377.

Dit bericht is 727 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief