Archieven

Dit bericht is 879 keer gelezen

LEKKERKERK – In juli dit jaar kwam er een oproep vanuit Zorgcentrum De Breeje Hendrick dat zij op zoek waren naar Vinyl Singles. Inmiddels zijn er veel Singles afgeleverd bij de Breeje en nu is de actie voor de Jukebox gestart. “Wij willen oude muziektijden laten herleven voor onze (buurt)bewoners door het afspelen van 45-toerensingeltjes via een jukebox.” 

De jukebox is het muziekapparaat van vroeger dat in veel cafés en restaurants te vinden was. “Wij willen deze mooie oude tijd laten herleven met de aanschaf van een indrukwekkende en volledig gerestaureerde jukebox.Zo kunnen de (buurt)bewoners van De Breeje Hendrick regelmatig genieten van ouderwetse liedjes onder het genot van een hapje en drankje in ons restaurant De Gevulde Hendrick.”

Om dit mogelijk te maken, hebben zij €5500,- nodig voor de aanschaf van deze originele jukebox. Helpt u mee dit bedrag binnen te halen? Dan zorgt “De Breeje” ervoor dat de (buurt)bewoners gaan genieten van de muziekbeleving van vroeger.

De eerste feestavond staat gepland op vrijdag 10 februari

Hierna zal er iedere kwartaal een feestavond voor (buurt)bewoners georganiseerd worden.

Wilt u de Breeje steunen? Dit kan via https://samenvoordebuurt.nl/nl/initiatives/details/514/jukebox-voor-de-breeje-hendrick?preserveScrollPosition=true 

Dit bericht is 879 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief