Archieven

Dit bericht is 2086 keer gelezen

LEKKERKERK – Zorgcentrum De Breeje Hendrick is op zoek naar singles. Met singles bedoelen ze geen vrijgezellen maar wel vinyl singletjes. Deze singles zullen geplaatst worden in een jukebox die “De Breeje” bij elkaar wil sparen met hulp van donaties en diverse verkopingen. 

Met hulp van de Regiobank start er binnenkort een campagne om een Jukebox bij elkaar te sparen. Hoofd Services van De Breeje Hendrick Dave Kerseboom verteld dat ze al langere tijd graag een jukebox willen hebben die een vaste standplaats zal hebben in het restaurant maar daarnaast, door de wieltjes die eronder zitten, ook meegenomen kan worden naar 1 van de afdelingen om daar met elkaar een gezellige middag te hebben. “We zijn bij de Regiobank terecht gekomen en die gaan ons helpen om de benodigde €5.500,- bij elkaar te krijgen om de Jukebox aan te schaffen.” Activiteitenbegeleidster Simone Hobé vult hem aan “de plaatjes die we dan in de jukebox doen die proberen we nu in te zamelen. Veel mensen hebben vast nog ergens op zolder een doos singles staan en die hebben nu de kans om dit te doneren aan dit mooie doel.”

Inzameling
“Na de zomervakantie barst de actie pas echt los en zullen we actief onze bewoners, medewerkers hun familie en bekenden vragen om hun singles te doneren maar ook nu al zijn er veel singles binnengekomen. Als mensen singles willen doneren kunnen ze deze afgeven bij de receptie of opsturen naar de Breeje (Zorgcentrum De Breeje Hendrick, T.a.v Welzijn, Nicolaasbeetsstraat 1, 2941 TN Lekkerkerk) Naast het doneren van singles is het ook al mogelijk om een donatie te doen voor de aanschaf van de jukebox. Hiervoor staat er een bus bij de receptie waar mensen hun donatie in kunnen achterlaten. Mocht u de singles opsturen vinden de medewerkers het erg leuk als u uw naam erbij vermeld zodat ze u persoonlijk kunnen bedanken.

“We hopen rond half november de jukebox in gebruik te kunnen nemen als we het voor elkaar krijgen dat er voldoende geld binnenkomt. De jukebox is al uitgezocht en gereserveerd en zodra het geld binnen is zal hij helemaal gerestaureerd worden en komt hij onze kant op” verteld Kerseboom. De singles zullen regelmatig gewisseld worden want in de jukebox passen er maar 80, hierdoor blijft het ook voor de bewoners leuk en verrassend welke muziek er uit de jukebox galmt.

Zomerfair
Op vrijdag 26 augustus vind in en rondom de Breeje de zomerfair plaats. Op deze fair zullen diverse artikelen worden verkocht waaronder gehaakte jukeboxes en singles. Een deel van de opbrengst van de zomerfair zal ook worden gebruikt voor de aanschaf van jukebox en singles.

 

 

Dit bericht is 2086 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief