Archieven

Dit bericht is 695 keer gelezen

REGIO – “Iedereen verdient een club. Het is als een 2e huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren. Zo geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst terug aan de verenigingen. ” Zo laat Rabobank weten op haar website. 

De Stembussen voor de actie Rabo Clubsupport zijn weer geopend. In de regio Hollandse IJssel (waar het grootste deel van de Krimpenerwaard (m.u.v. Schoonhoven) onder valt) zijn maar liefst 286 deelnemende clubs en verenigingen waar u uw stem op kunt uitbrengen.

RTV Krimpenerwaard
Een van deze clubs is RTV Krimpenerwaard. Met onze omroep hebben we als doel om de inwoners van de Krimpenerwaard te informeren over wat er speelt in de regio. Via zowel radio, tv als online doen we hiervan verslag. Gunt u ons een steuntje in de rug en brengt u één van uw stemmen uit op ons?

Stemmen via de Rabo App
Elk lid kan drie stemmen uitbrengen. Dat kan eenvoudig via Rabo Internetbankieren of de Rabo App. Leden van de Rabobank kunnen tot en met 27 september hun stem uitbrengen op clubs en doelen, die zij een warm hart toedragen. Vanaf 3 oktober de uitslag bekend zal worden.

Dit bericht is 695 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief