Archieven

Dit bericht is 2277 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Piet Broere van Autobedrijf Broere mocht tijdens een dealerbijeenkomst voor alle Nederlandse Citroën-dealers in Parijs de award ‘Beste dealer Quality Sales’ in ontvangst nemen.

Om een award te krijgen moet een Citroën-dealer een uitmuntende hebben neergezet op het gebied van verkoop van nieuwe Citroën-modellen. Daarnaast moet de klanttevredenheid hoog zijn. Dat is Autobedrijf Broere gelukt.

Piet Broere: “Ik zie deze award als een bevestiging van de inzet die mijn team dagelijks levert. Deze prijs is een goede stimulans om continu naar de hoogste klanttevredenheid te streven. Bovenal bedank ik onze trouwe klantenkring voor het vertrouwen in ons bedrijf.”

De award heeft de vorm van een ‘chevron’, het logo van Citroën. Tijdens de dealerbijeenkomst werd ook een inkijk gegeven in de toekomst van het merk Citroën. Volgens Piet komen er op korte termijn ‘comfortabele en vooruitstrevende’ Citroën-modellen aan. “Ik mag niet alles verklappen, sommige modellen waren zo geheim dat zelfs mobiele telefoons werden ingenomen, maar ik durf te stellen dat we een mooie toekomst tegemoet gaan met ons prachtige merk Citroën.”

Dit bericht is 2277 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief