Archieven

Dit bericht is 823 keer gelezen

polsstokBERKENWOUDE – In cultureel centrum De Zwaan in Berkenwoude wordt zaterdag 13 april een buffetavond gehouden. Dit ten bate van de grote opknapbeurt van het plein van bassischool De Polsstok.
Het plein is nodig aan een opknapbeurt toe, zo liet Bram de Jong, locatieleider van De Polsstok, vrijdagmiddag weten in de Infoshow van RTV Krimpenerwaard. “Onze school bestaat vijftig jaar. Dat is gevierd en daar hoort ook een feestplein bij.”
“Na diverse acties tijdens ons jubileumjaar hebben we bijna voldoende budget om het schoolplein écht mooi op te knappen. Met de buffetavond hopen wij het laatste geld binnen te halen wat nog nodig is, zodat er in de meivakantie gestart kan worden met het vernieuwen van het schoolplein.”
Kosten voor de buffetavond zijn dertig euro. “Daarvoor kan men genieten van een heerlijk warm en koud buffet. Kinderen kunnen voor de helft van de prijs komen. De helft van de opbrengt komt ten goede aan de vernieuwing van het plein. Aansluiten aan de buffetavond willen we er nog een gezellig samenzijn van maken in de foyer van De Zwaan.”
Aanmelden – liefst voor 3 april – kan via schoolpleinpolsstok@gmail.com. Telefonisch via 06-22458032 (Jolanda Duran-Both). Ook hangt er een intekenlijst op school.

Dit bericht is 823 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief