Archieven

Dit bericht is 695 keer gelezen

Burgemeester Roel Cazemier. (Beeld: Omroep West)

Burgemeester Roel Cazemier. (Beeld: Omroep West)

LEKKERKERK – Heel Lekkerkerk leeft mee met de slachtoffers en nabestaanden van het zware ongeval op de N210. Dat zegt burgemeester Roel Cazemier tegen Omroep West. Bij het ongeval op de provinciale weg kwamen zondagmiddag een man en vrouw, beiden 29 jaar, uit Lekkerkerk om het leven.

Cazemier werd zondagmiddag gebeld door de brandweer, dat er een ernstig ongeval was gebeurd. “Ben gelijk gaan kijken. De hulpdiensten waren volop bezig met de drie auto’s die daar op elkaar geklapt waren.” Cazemier prijst het werk van de hulpverleningsdiensten. “Helaas zijn er wel twee mensen overleden.”

Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken. In een van de voertuigen zaten drie broers en de vriendin van een van hen. Een van de broers overleed ter plekke. De vrouw bezweek in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

De twee andere broers liggen gewond in ziekenhuizen. Een van hen zou er slecht aan toe zijn. De twee zijn lid van de vrijwillige brandweer in Lekkerkerk. Het nieuws is ingeslagen als een bom bij het korps. De kazerne is daarom voorlopig dicht en er wordt niet uitgerukt, weet Omroep West.

Cazemier: “Iedereen heeft het erover en is natuurlijk begaan met het lot van beide families. En dat op de dag voor Kerst. Iedereen verheugt zich op samenzijn met de familie, maar deze families worden in hele diepe rouw gestort.”

Dit bericht is 695 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Burgemeester Cazemier: ‘Heel Lekkerkerk leeft mee’

  • Een afschuwelijke gebeurtenis. Woorden schieten hiervoor tekort. Heel veel sterkte toegewenst voor allen die hen dierbaar zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief