Archieven

Dit bericht is 2608 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Burgmeester Roel Cazemier van Krimpenerwaard zegt geschrokken te zijn van de jongste overheidsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus in toom te houden. Dat gaf hij zondagavond aan op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

“Ik denk dat we allemaal schrikken van deze maatregelen. Eerst al de beperking om bijeenkomsten van meer dan honderd personen te houden en dan nu het kabinetsbesluit waarbij scholen en horeca per direct dichtgaan. Dat zijn natuurlijk wel maatregelen die ons allemaal treffen. En daar schrik ik net zozeer van.”

Cazemier heeft direct na het bekend worden van de nieuwe, ingrijpende corona-maatregelen contact gezocht met Anton de Wilde, voorzitter van de afdeling Krimpenerwaard van Koninklijke Horeca Nederland. “Ik heb mijn medeleven betuigd voor de sector, want het betekent natuurlijk nogal wat voor al die horecazaken die stel op sprong dicht moesten. Hij gaf aan dat de horeca netjes zal meewerken aan deze maatregel en dat ze begrip hebben voor de ernst van de situatie. Maar ja, de horeca heeft wel een probleem en zo zullen er meer sectoren zijn die worden geraakt.”

Pluim
Cazemier wil toch zeker ook een pluim uitdelen aan inwoners van de Krimpenerwaard die in de zorg en andere vitale sectoren werkzaam zijn. “We mogen met z’n allen hen dankbaar zijn voor hun inzet. Er zal nog veel van ze gevraagd worden, dus laten we een beetje passen om de mensen die zich voor ons inzetten.”

Luister hier naar het gesprek met burgemeester Cazemier.

Burgemeester Cazemier     

Dit bericht is 2608 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Burgemeester Cazemier: ‘Maatregelen die ons allemaal treffen’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief