Archieven

Dit bericht is 1355 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De Open Eettafel in Krimpen aan de Lek vierde dinsdag haar tienjarige jubileum. Reden voor een feestelijke eettafel waarbij diverse gasten waren uitgenodigd en ook burgemeester Roel Cazemier en wethouder Lavinja Sleeuwenhoek een vorkje kwamen mee prikken.

De jubilerende eettafel organiseert – dankzij een groep enthousiaste vrijwilligers – maandelijks een maaltijd voor iedereen die zin heeft in een gezellig samenzijn.

De burgemeester gaf aan hoe belangrijk het is dat deze vrijwilligers zich inzetten voor hun medeburgers om een dergelijke ontmoetingsbijeenkomst te realiseren. “Een gezellig uitje maar zeker voor mensen die zich eenzaam of alleen voelen, zijn deze bijeenkomsten van grote waarde.”

De vrijwilligers werden in het zonnetje gezet en vergeleken met een geheim recept waarin iedereen een ingrediënt was: van bindmiddel tot smaakstof. Alle ingrediënten zijn belangrijk om tot een heerlijk gerecht te komen. Zij ontvingen uit handen van Stichting WON een gevulde tas om thuis eens van een eigen maaltijd te genieten.

Iedere tweede dinsdag van de maand om 12.00 uur wordt de Open Eettafel in Krimpen aan de Lek gehouden (recreatiezaal van de Dertienhuizen) voor iedereen die het gezellig vindt om samen te eten. Meer informatie is te verkrijgen via telefoonnummer (0180) 522045.

Dit bericht is 1355 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief