Archieven

Dit bericht is 1370 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Burgemeester Martijn Vroom van Krimpen aan den IJssel roept supermarkten en horeca in zijn gemeente op hun verantwoordelijkheid te nemen om het coronavirus onder controle te houden: “Want we moeten er allemaal voor zorgen dat een nieuwe, grootschalige uitbraak wordt voorkomen.”

In een brief aan horeca-ondernemers en supermarkteigenaren wijst Vroom hen op de maatregelen waaraan ze zich moeten houden. Daarbij geeft hij aan dat hij erop rekent dat ze overtredingen en excessen voorkomen, zodat waarschuwingen, boetes of maatregelen uitblijven.

“We ervaren dat een aantal horecagelegenheden, supermarkten en klanten zich niet houden aan de maatregelen”, aldus Vroom. “Ik maak me in toenemende mate zorgen over verslapping bij het opvolgen van de maatregelen, want het zorgt geregeld voor zeer onwenselijke situaties.”

In de brief attendeert de burgemeester supermarktondernemers er op dat zij vrij zijn om een mondkapjesplicht in te voeren in hun winkel.

De horeca- en supermarktondernemers ontvangen de brief op 21 augustus.

Dit bericht is 1370 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Burgemeester roept horeca en supermarkten op om verantwoordelijkheid te nemen

  • De burgemeester moet zich schamen. Hij moet zorgen dat de mensen zich aan zijn regels houden. De horeca en supermarkten hebben die taak helemaal niet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief