Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1699 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – PvdA Burgerraadslid Sandro Kovacic (24) uit Krimpen aan de Lek is gekozen tot voorzitter van de Jonge Socialisten Rijnmond (JS). Dit is de jongerenvereniging van de PvdA waar naast Rotterdam ook Krimpenerwaard onder valt.

Sinds maart 2018 is Kovacic als burgerraadslid nauw betrokken bij de gemeenteraad van Krimpenerwaard. Met vooral politieke inbrengen op het sociale domein en de energietransitie. “Naast het belangrijke en leuke gemeenteraadswerk, wilde ik ook meer betekenen voor de jongerenvereniging van onze partij”, zegt Kovacic. Afgelopen jaar was hij al actief in het JS Rijnmond bestuur als bestuurslid-politiek.

De Jonge Socialisten tellen landelijk zo’n tweeduizend leden en in Rijnmond bijna tweehonderd. Wekelijks organiseren zij activiteiten zoals borrels en debatavonden. Het is een plek waar politiek en gezelligheid bij elkaar komen. “Aangezien de coronamaatregelen aan het afschalen zijn, is het aan ons om de vereniging te laten opleven nu er weer fysiek meer kan.”

Dit bericht is 1699 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief