Archieven

Dit bericht is 1386 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Het college van B&W heeft definitief ingestemd met het ontwerp bestemmingsplan Lidl-supermarkt Albert Plesmanstraat en de ontwerp omgevingsvergunning van het winkelcentrum Albert Plesman in Schoonhoven Noord.

Het gaat bij dit project om de bouw van een nieuwe, moderne Lidl supermarkt, maximaal twaalf appartementen, sloop en (ver)nieuwbouw van twee van de drie kiosken en de herinrichting van het openbaar gebied aan de Albert Plesmanstraat.

De winkeliers en de bewoners uit de omgeving zijn tijdens het proces geïnformeerd over de plannen, aldus de gemeente. “De plannen zijn over het algemeen positief ontvangen.”

Binnenkort liggen de plannen ter inzage. Ze worden gepubliceerd in de Staatscourant en op de gemeentepagina in de krant. Na deze publicatie is het mogelijk om binnen zes weken een zienswijze in te dienen op de plannen. Een zienswijze houdt in dat belanghebbenden (zoals bewoners uit de omgeving of winkeliers) inhoudelijk kunnen reageren op de plannen.

Uiteindelijk beslist de gemeenteraad over de plannen. De plannen en zienswijzen worden voorgelegd aan de gemeenteraad. Hoe snel dit gaat, hangt af van de verwerking van de zienswijzen. Gaat dit snel, dan kan de raad zich op 16 maart 2021 al over de plannen buigen. Dan is het mogelijk dat de bouw rond de zomer al start.

Dit bericht is 1386 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief