Archieven

Dit bericht is 831 keer gelezen

STOLWIJK – Cabaretière Lisa Loeb – winnares van ‘De Slimste Mens’- treedt op vrijdag 15 oktober op in theater Het Kwartier in Stolwijk. Voorheen maakte zij deel uit van het cabaretduo ‘Matroesjka’, maar vanaf dit seizoen treedt Loeb op met haar soloprogramma ‘Extase’.

Extase is een hypermuzikaal cabaretspektakel over de moed om je angsten te overwinnen. Gewapend met twee muzikanten remixt Lisa Loeb stand-up comedy met persoonlijke verhalen, stampende elektropop met loebzuivere zang en diepzinnige levensinzichten met een Disneylied. Ze vertelt over haar opa die zo dapper was om met Nazi’s op de vuist te gaan. Als nazaat van strijdvaardige voorouders kwam ze zelf niet verder dan het weigeren om een beugel te nemen. Ze legt de maatschappij op de psychologische pijnbank, zingt over toetsenbordridders die strijden op Twitter en over de angst dat je oog eruit plopt als je te hard niest. En waar zijn de Peruaanse panfluittisten in vredesnaam gebleven?!

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar bij Het Kwartier of te reserveren via de website www.hetkwartierstolwijk.nl.

Dit bericht is 831 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief