Archieven

Dit bericht is 4483 keer gelezen

VLIST- Na ruim 24 jaar vinden de huidige eigenaren Edwin en Christy van der Kolk de tijd gekomen om te kijken wat het leven nog meer te bieden heeft. Vanaf 17 december 2022 hebben zij definitief de deuren van Café de Vlist gesloten. Gelukkig niet voor lang want begin januari gaat de nieuwe eigenaar aan de slag.  

Café de Vlist is van oudsher een pleisterplaats voor natuurliefhebber

Langs het riviertje de Vlist, de Bonrepas waar ene Lodewijk vroeger is geweest, gelegen tussen de zilverstad Schoonhoven, de heksenwaag stad Oudewater en de kaasstad Gouda, staan tal van mooie boerderijen en o.a. de wipwatermolen de Bachtenaar en de Bonrepas molen.

Overdag weten zakenlui, vissers, wandelaars, fietsers, motorfanaten, schaatsers, kanovaarders, solex  en natuurlijk de trendy E scooters de weg naar Café de Vlist om van koffie met appelgebak, de uitgebreide luchtkaart en een borrel met bittergarnituur te genieten op ons terras , of het in 1999 door Sijf & Dax van Zuilen ingerichte café met een grote bar, een prachtige wenteltrap en lambriseringen van oude panelen en deuren waar je hier en daar nog een sleutelgat ziet zitten, tevens oude radiatoren en zelfs een kerk bank behoren tot het interieur en natuurlijk de serre met uitzicht op de Vlist.

Dit bericht is 4483 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief