Archieven

Dit bericht is 886 keer gelezen

HAASTRECHT – Cameretten Festival is dé cabaretkweekvijver van Nederland en al jaren een goed bezocht onderdeel van het cabaretaanbod in Theater Concordia in Haastrecht.

Bert Visscher, Brigitte Kaandorp, Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Ronald Goedemondt en Daniël Arends braken hier door.

De nieuwste lichting cabaretiers treedt in hun voetsporen. Laat je verrassen en beoordeel zelf de unieke humor van de drie meest recente festivalfavorieten.
De finalisten Teun Wolters, Blauwe Vinkjes en Thjum Arts (winnaar 2021) treden op.

Cabaretfestival Cameretten is in 1966 gestart als lustrumactiviteit van de studentenvereniging SSR te Delft. Neerlands Hoop (Bram en Freek),

Cabaret Ivo de Wijs en Don Quishocking behoorden bij de eerste lichtingen finalisten. Jarenlang was Cameretten de enige in haar soort. Cameretten is inmiddels uitgegroeid tot hét onafhankelijke podium waar nieuw aanstormend cabarettalent zich presenteert voor publiek, jury en pers.

Het festival is in 2001 meeverhuisd naar het Nieuwe Luxor Theater op de ‘Kop van Zuid’. In totaal wordt het cabaretfestival door ongeveer 20.000 mensen bezocht.

De Cameretten Finalistentour begint zaterdag 12 maart om 20.15 uur. Kaarten (à 17,50 euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Dit bericht is 886 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief