Archieven

Dit bericht is 1446 keer gelezen

061SCHOONHOVEN – Menig liefhebber van stoommachines en modeltreinen kijkt reikhalzend uit naar de op handen zijnde ‘Carmeliet op Stoom’. De directie van Faay Steam Works (FSW) heeft bekend gemaakt dat de elfde editie wordt gehouden op zaterdag 23 maart in het Bastion. Ditmaal zal het evenement een Engels sfeertje krijgen.
Deze zaterdag zijn onder andere de volgende demonstraties te zien: werkende stoommachines, modelspoor, rijdende modeltreinen en -bussen en radiografisch bestuurde trucks. Voor de jeugd zijn er nog extra activiteiten zoals modelhuisjes bouwen, treinen rangeren en het besturen van drones. Daarnaast biedt Carmeliet op Stoom volop informatie over de mogelijkheden van modelbouwen. Dit is het maken van schaalmodellen van uiteenlopende aard.
brexit-referendum-5-cybersecurity-implications-showcase_image-3-p-2160
Het Engelse sfeertje op deze elfde editie heeft alles te maken met de naderende Brexit.  Wordt het een ‘deal or no deal’ met de Europese Unie? FSW besteedt er op een bijzondere en passende wijze aandacht aan. Een Brits tintje aan het evenement waar, al meer dan tien jaar, jong en oud veel plezier aan beleeft.
De elfde editie van Carmeliet op Stoom op zaterdag 23 maart is van 10.00 tot 16.00 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. Toegang is vrij, een gift wordt op prijs gesteld.
 

Dit bericht is 1446 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief