Archieven

Dit bericht is 676 keer gelezen

flyer 1SCHOONHOVEN – Al vanaf de middelbare schooltijd zijn Nienke, Jelle en Mark aktief met dans- en percussiegroep ‘Challenge’.  Samen met een aantal danseressen hebben ze inmiddels talloze optredens gedaan. De volgende stap wordt nu gezet: op zaterdag 16 februari brengen zij een voorstelling in Theater Concordia in Haastrecht.

“Challenge is eind 2005 ontstaan op de Willem de Zwijgerschool in Schoonhoven. Er werden ouders en vrijwilligers gevraagd voor activiteiten buiten schooltijd. Ik heb zelf een dansachtergrond en heb me indertijd aangeboden”, vertelde een enthousiaste Natty Mak afgelopen week in het RTV Krimpenerwaard programma ‘De Waard aan Tafel’. “Het eerste optreden met drums, percussie en dans was eigenlijk meer voor de grap. Maar het liep uit de hand, met het optreden wonnen we prijzen en zo ging het balletje rollen.” Netty is nog steeds de ‘manager’ en creatief aanjager van Challenge.

“Het wordt zaterdag een theatervoorstelling met één thema, dat is geheel anders dan diverse nummers achter elkaar spelen”, geeft danseres Nienke aan. “Het is de eerste keer dat een theater ons heeft geboekt. Dat is voor ons wel heel speciaal en bijzonder.” Ze liet in de uitzending merken dat ze het best wel spannend vindt.

Belangstellenden zijn zaterdag 16 februari welkom in Theater Concordia in Haastrecht. De voorstelling start om 20.15 uur. Het thema is ‘Constructions’. Een avond vol muziek, dans, humor en interactie met het publiek.

Kaarten kosten 10,- euro per stuk. Te bestellen via www.theaterconcordia.nl. Voordat show van start gaat, is er de mogelijkheid om een gratis djembé-workshop te doen. Deze is van 18.30 tot 19.10 uur.

Sophie in Framed

 

 

Dit bericht is 676 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief