Archieven

Dit bericht is 1843 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De app ‘Ommetje’ van de Nederlandse Hersenstichting is de laatste maanden ongelooflijk populair geworden. De VVD fractie is deze week gestart met een challenge. Tot 30 april kunnen punten verdiend worden voor het winnen van een Tulpfiets en een ritje met Mark Rutte.

Elke dag een wandeling maken is goed voor de fysieke en mentale gezondheid. Lopen geeft energie, helpt je onthaasten en verbetert je creativiteit. Met vrienden, familie of collega’s kan een eigen wandelcompetitie gestart worden. Samen wandelen zonder dat je op dezelfde locatie bent. Daarmee motiveer je elkaar om dagelijks een ommetje te maken.

Challenge
De coronacrisis heeft wandelen hip gemaakt, zeker onder jongeren.  In de studio van RTV Krimpenerwaard waren zaterdagmiddag Dion Coomans en Heleen Vogel (foto boven) om de wandelapp te promoten. De VVD fractie heeft vrijdag 12 maart een eigen challenge gelanceerd. Deze loopt tot en met 30 april. Degene met het hoogst aantal verkregen punten wint een Tulpfiets. Raadslid Marco Oudshoorn zorgt dat de winnaar vervolgens een fietsritje kan maken met Mark Rutte.

Meedoen
Als je dit weekend nog instapt, heb je de meeste kans om een hoge wandelscore te krijgen.  Download de app, zoek Team ‘VVD KW Ommetje’ en schrijf je in met de code TNDG3. Succes!

Dit bericht is 1843 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief