Archieven

Dit bericht is 2143 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Inner Wheel Schoonhoven overhandigde dinsdag een cheque van 3400,- euro aan Mary Holst-Brink, voorzitter van de Belbus Krimpenerwaard.

Inner Wheel Schoonhoven maakt deel uit van Inner Wheel Nederland. De Schoonhovense afdeling bestaat bijna 60 jaar. Eens per maand komen de circa dertig vrouwen van IW Schoonhoven bij elkaar in Belvédère. Onderlinge verbondenheid, vriendschap en sociale bewogenheid staan centraal. Elke maand is er een lezing.

Om geld in te zamelen voor projecten worden jaarlijks diverse acties bedacht. Zo was er in het afgelopen seizoen onder andere een wandeltocht door de uiterwaarden van de Lek, mede mogelijk gemaakt door Natuurmuseum de Wielewaal. Ook werd tweedehands kleding verkocht en werden lunches en diners gehouden.

Door concreet de handen uit de mouwen te steken – zoals bij het mede-organiseren van Wandelen voor Water en als rolstoelduwers van de Vakantieboot die jaarlijks afmeert in Schoonhoven- tonen IW-leden hun maatschappelijke betrokkenheid.

Met de overhandiging van de cheque is Inner Wheel Schoonhoven onder andere drie jaar sponsor van de belbus. Dit is te zien aan het logo dat sinds kort op een van de drie bussen staat.

IW Schoonhoven heeft voor de Belbus gekozen vanwege de sociale functie die de bus vervult. Namelijk het vervoer van senioren en cliënten van Gemiva. Ruim 250 leden -veelal senioren- maken gebruik van dit vervoer om naar de winkel, dokter of familie te gaan.

Dit bericht is 2143 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief