Archieven

Dit bericht is 1153 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De ChristenUnie in de raad van Krimpenerwaard heeft aan het college van burgemeester en wethouders vragen gesteld over reclame-uitingen van datingsite Second Love.

Kars Terlouw namens de fractie: “Sinds enige tijd zijn op verschillende plekken in Krimpenerwaard reclames van Second Love zichtbaar in bushokjes. Aangezien hierin openlijk overspel wordt aangeprezen, hebben wij als ChristenUnie-fractie bezwaren hier tegen.”

Terlouw – die in de raad van 1 juni officieel wordt benoemd als commissielid van ChristenUnie Krimpenerwaard – wil van het college weten of er een visie is op de aanwezigheid van deze reclame-uitingen in de openbare ruimte en of het college bereid is om deze reclames te weren uit de bushokjes.

“Vooropgesteld dat wat ons betreft de overheid niet tot in de slaapkamer komt”, aldus Terlouw, “maar wij trekken een grens bij reclame in de openbare ruimte voor overspel. Overspel legt een bom onder relaties, waarvan in veel gevallen niet alleen de bedrogen partner, maar ook één of meerdere kinderen de dupe zijn.”

Dit bericht is 1153 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief