Archieven

Dit bericht is 1278 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De ChristenUnie in de raad van Krimpenerwaard zou graag zien dat ontsierende bouwsels in de openbare ruimte beter gecamoufleerd worden, zodat ze meer opgaan in de omgeving. De partij doelt daarbij op transformatorhuisjes en andere gebouwtjes voor nutsvoorzieningen of glasvezel.

“Het zijn gebouwen die vaak getypeerd kunnen worden als lelijk”, stelt raadslid Elisabeth van Zijl. “Te vaak maken deze bouwwerken inbreuk op de omgeving. De fractie van de ChristenUnie wil hier graag een einde aan maken.”

In de raad van Krimpenerwaard dient Van Zijl dinsdagavond een motie in om het college op te roepen rondom de bouwwerken groen te planten of ze zodanig te maskeren dat ze onttrokken worden aan het zicht. “Het oog wil ook wat!”

Dit bericht is 1278 keer gelezen

Deel dit:

2 Reacties op ChristenUnie: ‘Ontsierende bouwsels beter camoufleren’

  • Hoe wil je in hemelsnaam zo een groot hok onttrekken aan het zicht. Midden in een plantsoen, midden op dorp. Gemeente kan er niks aan doen zeggen ze, behalve vragen of er evt een beetje groen omheen kan. Je kan hiertegen niet eens in bezwaar gaan, want tja, iedereen wil toch glasvezel? Om over de geluidsoverlast straks maar niet te spreken, vraag maar aan bewoners in Goverwelle.
    Groeten van de buurt

  • Beetje laat deze reactie, er had beter opgelet moeten worden toen dit een paar weken geleden werd neergeplant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief