Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 603 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De ChristenUnie in Krimpen aan den IJssel heeft donderdagavond tijdens de commissievergadering aandacht gevraagd om, in navolging van de gemeenten Gouda en Krimpenerwaard, nabestaanden per brief te condoleren. In deze brief worden nabestaanden ook geïnformeerd over waar men terecht kan voor hulpvragen.

Na een overlijden van een partner ontstaan er regelmatig vragen over de afhandeling van allerlei praktische zaken. “De gemeente kan hierbij een belangrijke informerende en meelevende rol spelen”, aldus fractievoorzitter Reinier Cornet. “Wij hebben dit initiatief gezien bij onze buurgemeenten en zorgen voor elkaar staat voorop bij ChristenUnie. Er komt veel op je af na een overlijden van een dierbare. Een helpende hand van de gemeente kan daarom een grote steun zijn voor alle inwoners die dit moeten meemaken.”

Wethouder Van der Wal gaf in een reactie aan dat de gemeente welwillend tegenover dit voorstel staat en de mogelijkheden gaat onderzoeken voor Krimpen aan den IJssel.

Dit bericht is 603 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief