Archieven

Dit bericht is 494 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL – Op dinsdag 11 oktober 2022 organiseert het Regenboognetwerk Krimpen een uitgebreid programma ter gelegenheid van Coming Out Dag. Dat begint ’s morgens met het hijsen van de regenboogvlag bij het gemeentehuis en eindigt ’s avonds om 20.00 uur in Theater De Tuyter met een wervelende Coming Out Comedy Show.

Coming Out Dag is de dag waarop iedere lesbienne, homo, biseksueel, transgenders, interseksueel wordt aangemoedigd voor zijn zijn/haar/hun geaardheid uit te komen, uit de kast te komen ofwel hun coming out te vieren.

Programma
Het programma in Krimpen aan den IJssel ziet er als volgt uit:
Om 09.00 uur hijsen regenboogvlag bij het gemeentehuis met aansluitend een ‘pride mars’ en een koffiebijeenkomst in Eetcafé De Crimpenaar. Iedereen is uitgenodigd om met regenboogvlaggen en spandoeken bij het gemeentehuis aanwezig te zijn.

Van 13.00 tot 15.00 uur zijn vertegenwoordigers van het regenboognetwerk op de winkelcentra Crimpenhof, de Korf en de Olm om symbolisch coming out dag te vieren door aan het publiek bloembollen aan te bieden.

Om 20.00 uur vindt in Theater De Tuyter een spectaculaire comedy-avond plaats, het Coming Out Comedy Café. 5 comedians met een bijzondere kijk op LHBTI+ zorgen voor hilarisch theater.

Comedy programma
Het comedy programma wordt verzorgd door 5 comedians onder aanvoering van Master of Ceremony Raymon Herfkens die al jaren in de top van Nederland speelt en diverse prijzen heeft gewonnen. De line-up bestaat verder uit:

Kristel Zweers, geniet internationale bekendheid vanwege haar soloprogramma’s als Queen of Comedy en kreeg in Nederland grote bekendheid onder meer met De Lama’s;
Hidde van Gestel die in 2019 als 18-jarige Puck’s Cabaret Festival won;
Hermes Ahmadi, finalist van Comedymatch;
Marjolein-Charlotte van Vliet bekend van het Utrechts Comedy Festival.

Kaarten voor deze voorstelling kosten € 2,50, inclusief 1 consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Kaarten reserveren kan via www.uitagendakrimpen.nl.

Regenboognetwerk Krimpen aan den IJssel
Het Regenboognetwerk Krimpen zet zich in voor de zichtbaarheid en acceptatie van LHBTI+-personen. Wij willen ervoor zorgen dat elke LHBTI’er zichzelf kan zijn en zich veilig en thuis voelt in Krimpen aan den IJssel. We roepen alle inwoners van Krimpen op om op deze dag hun steun te betuigen aan de LHBTI-gemeenschap en aan de activiteiten deel te nemen.

Dit bericht is 494 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief