Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 638 keer gelezen

HAASTRECHT – Donderdag 15 oktober is er weer een filmavond in Theater Concordia Haastrecht met dit keer de film ‘Jojo Rabbit’.

Duitsland, tijdens de Tweede Wereldoorlog. Jojo is een rare jongen die wordt opgevoed door een alleenstaande moeder en maar één bondgenoot heeft, zijn denkbeeldige vriend Adolf Hitler. Zijn naïeve patriottisme wordt getest als een jong meisje zijn wereldvisie door elkaar gooit en hem dwingt om zijn grootste angsten onder ogen te zien.

Satire die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog die een eenzaam Duits jongentje volgt (Roman Griffin Davis) wiens wereldbeeld op zijn kop staat wanneer hij ontdekt dat zijn alleenstaande moeder (Scarlett Johansson) een Joods meisje (Thomasin McKenzie) op hun zolder verstopt. Met alleen zijn idiote en denkbeeldige vriend, Adolf Hitler (Taika Waititi) aan zijn zij, moet Jojo zijn blinde vlek van nationalisme onder ogen zien.

Concordia Filmavond begint om 19.30 uur. De film draait in Theater Concordia op groot scherm. Kaarten (à 8,- euro) zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl en te koop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur.

Dit bericht is 638 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief