Archieven

Dit bericht is 2723 keer gelezen

HAASTRECHT – Theater en Grand Café Concordia in Haastrecht bestond afgelopen jaar tien jaar en viert dat zaterdagavond 18 september met een ‘knotsgek’ jubileumfeest op het Concordiaplein. Speciaal voor deze avond komt Snollebollekes naar Haastrecht. Het ‘feestfenomeen van de Lage Landen’ maakt er samen met de dj’s van Superfuif en live-verrassingsacts een feest van voor jong en oud.

In vijf jaar tijd en met meer dan 100 miljoen streams en views is Snollebollekes uitgegroeid tot de populairste feestact van Nederland. Wie kent niet hun hits ‘Vrouwkes’, ‘De Vloer Is Lava’, ‘Springen’ en ‘Nondeju’? En natuurlijk de grootste feesthit ‘Links Rechts’: altijd en overal gaat iedereen van links naar rechts.

Snollebollekes is in 2014 opgericht door Rob Kemps (entertainer), Maurice Huismans (songwriter/producer/management), Jurjen Gofers (songwriter/producer) en Adrie van den Berk (Berk Music/management).

Toegangskaarten kosten 25,- euro en zijn vanaf heden te bestellen via www.theaterconcordia.nl. Ook kaartverkoop in Grand Café Concordia op openingsdagen vanaf 17.00 uur. Dit evenement vindt alleen plaats zonder anderhalve meter regel en met corona check app. Mocht onverhoopt blijken dat het evenement geen doorgang kan vinden wordt het verplaatst.

Het jubileumfeest begint om 20.15 uur.

Dit bericht is 2723 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Concordia viert jubileum met optreden Snollebollekes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief