Archieven

Dit bericht is 13239 keer gelezen

BERGAMBACHT – Hotel restaurant De Arendshoeve in Bergambacht doet vanaf donderdag dienst als opvangcentrum voor coronapatiënten uit de regio. In totaal zijn er 34 bedden beschikbaar.

Om besmetting en verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen worden in heel Nederland coronacentra geopend.

Zorgorganisatie WelThuis heeft het initiatief genomen om ook in de gemeente Krimpenerwaard een locatie gereed te maken om cliënten – met name kwetsbare ouderen – besmet met het coronavirus op te vangen en verzorgen. In samenwerking met KW Horeca en in samenspraak met de gemeente is gekozen voor De Arendshoeve.

“Het is fijn te merken dat in tijden van crisis inwoners en organisaties opstaan om met elkaar de juiste hulp te bieden aan mensen in nood”, aldus burgemeester Cazemier. Wethouder Sleeuwenhoek spreekt haar waardering uit voor de inzet van WelThuis en De Arendshoeve om coronapatiënten een plaats te bieden: “Daarmee dragen wij met elkaar ons steentje bij om uitbraak van het virus het hoofd te bieden.”

Dit bericht is 13239 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Corona-opvang in De Arendshoeve Bergambacht

  • Kon het altijd zo maar blijven. Dat mensen voor elkaar klaar staan .maar dan niet in ziekte en oorlog. Maar gewoon wij leven allen in deze wereld. Maar een dikke duim omhoog voor onze helpende kanjers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief