Archieven

Dit bericht is 2031 keer gelezen

AMMERSTOL – Peter Dons heeft door het coronavirus besloten om al zijn openbare optredens voor deze maand te cancelen. Maar de zanger-entertainer uit Ammerstol gaat niet bij de pakken neerzitten: hij wijkt namelijk uit naar Facebook.

Voor de maand maart had Dons vijftien optredens in zijn agenda staan. “En ik houd mijn hart vast voor de komende maanden. Nu kun je bij de pakken neerzitten, en geloof me het kwam allemaal even keihard binnen, maar ik heb besloten om van de nood een deugd te maken. Vanaf komende maandag ga ik iedere dag tussen 14.00 en 15.00 uur live op Facebook een aantal liedjes zingen. Speciaal voor mensen die aan huis gekluisterd zijn. Die in verzorgings- en/of verpleeghuizen wonen of gewoon mensen die van muziek houden.”

Dons biedt zijn volgers ook de mogelijkheid om verzoekjes aan te vragen. “Mocht ik ze in mijn repertoire hebben staan, kan ik die de volgende dag zingen.”

Wordt Dons hier beter van? “Nee. Maar dat is niet de bedoeling, iedere dag zing ik, meestal een half uur om mijn stem los te maken voor het optreden die dag en nu doe ik dat live op Facebook.”

Dit bericht is 2031 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief