Archieven

Dit bericht is 1666 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Alle Krimpense huishoudens ontvangen vanaf 4 november de ‘Coronavoucher Krimpen’ ter waarde van 25,- euro.

De coronatijd heeft veel van Krimpense organisaties gevraagd, zo geeft de gemeente aan. “We zijn heel blij dat er op dit moment weer meer mogelijk is. Als gemeente wil;en we daarom graag juist nu iets extra’s doen voor de Krimpense samenleving. Alle Krimpense huishoudens ontvangen daarom vanaf 4 november de Coronavoucher Krimpen ter waarde van 25,- euro.”

Inwoners kunnen de coronavoucher tot eind dit jaar besteden bij Krimpense ondernemers die hun deuren moesten sluiten tijdens de lockdown. “Ook bij maatschappelijke instellingen en kerken kan de voucher als donatie ingeleverd worden. Zo is de Coronavoucher Krimpen een financieel steuntje in de rug voor organisaties en inwoners van onze gemeente.”

Organisatie kunnen zich tussen 19 en 31 oktober aanmelden voor de actie Coronavoucher Krimpen.

“Alle aanvragen worden beoordeeld. De organisaties die voor deze actie in aanmerking komen ontvangen een gebruikersnaam en wachtwoord. Hiermee kunnen de organisaties inloggen op een website om zo de ontvangen vouchers gelijk na inname te deactiveren en te verzilveren. Let op: de website gaat live op dinsdag 19 oktober.”

Alle deelnemende organisaties komen op www.coronavoucherkrimpen.nl te staan. “Zo zien alle inwoners welke organisaties meedoen aan de actie. Verder ontvangen de deelnemende organisaties verschillende promotiematerialen om te laten zien dat inwoners bij hen de Coronavoucher Krimpen kunnen inleveren. Help elkaar, geef lokaal met de Coronavoucher Krimpen!”

Dit bericht is 1666 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief