Archieven

Dit bericht is 854 keer gelezen

Foto: Wim Kroone

BERGAMBACHT – Cosma Shiva heeft vrijdagavond een cheque ter waarde van € 3.000 ontvangen van de kern Bergambacht van de Ondernemerskring Krimpenerwaard.

De jeugd van Bergambacht komt regelmatig samen in Cosma Shiva. Na enkele jaren leegstand is het opknappen van het pand en interieur noodzakelijk en dat kost de nodige centen.

Veel vrijwilligers hebben inmiddels al hun werk gedaan bij het schilderen, opknappen van keuken, bar en podium. Toch is een bijdrage van de ondernemers meer dan welkom. En ondernemers zien het belang van een plek waar de jeugd zich kan verzamelen en vermaken. Daar investeren zij graag in.

Verbreden
Het interim-bestuur van de Stichting Cosma Shiva wil op korte termijn dan ook dat de jeugd de bestuurlijke verantwoordelijkheid over gaat nemen. Een opgeknapt pand geeft daar de randvoorwaarden voor. Het gebruik van Cosma Shiva gaat ook verbreed worden. Gekeken wordt ook naar activiteiten voor kinderen ( knutsel- en spelmiddagen, kinderdisco ) en ouderen zoals feestavonden, dart- en pokeravonden.

Tot aan de zomer is in Cosma Shiva staan er al verschillende activiteiten op de planning. Zo wordt er op 3 juni een Disco-avond georganiseerd. Kinderen tot en met groep 8 zijn welkom van 19.30 tot 21.30 uur op de disco. Later op de avond, van 22.00 tot 01.00 uur is de disco voor 13 tot en met 16 jarigen. Op 18 juni wordt er een 18+ feest gehouden.

Dit bericht is 854 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief