Archieven

Dit bericht is 735 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het bestuur van winkeliersvereniging Crimpenhof heeft afgelopen zaterdag een cheque van vijftienhonderd euro overhandigd aan korfbalvereniging KOAG. Het bedrag is tot stand gekomen door de sponsoring van de winkeliersvereniging voor elke ingevulde enquête via de bezoekersmonitor.

Een half jaar lang hebben twee enquêtezuilen in het winkelcentrum gestaan met als doel; meer inzicht te krijgen in wat de bezoekers vinden van het winkelcentrum en de effecten en waardering meten van de activiteiten.

Voor elke ingevulde enquête werd vijftig eurocent gedoneerd aan het G-Team van CKV KOAG.

“We hebben hiervoor gekozen omdat we het belangrijk vinden om maatschappelijk betrokken te zijn bij de Krimpense gemeenschap”, aldus Annette de Vree en Jurgen van Buuren, bestuursleden van winkeliersvereniging Crimpenhof. Samen overhandigden zij de cheque aan voorzitter Arnold de Leeuw van KOAG.

De Leeuw: “De afgelopen tijd met corona hebben leden van het G-team het niet zo makkelijk gehad en met dit bedrag kunnen we ze een beetje extra in de watten leggen. Het geld kunnen we gebruiken voor een uitje, nieuwe kleding en/of extra aandacht voor trainingen. Het is namelijk erg moeilijk om aan goede trainers te komen, daarom denken we aan het organiseren van speciale clinics.”

Christelijke korfbalvereniging Korfbal Ons Aller Genoegen (CKV KOAG) bestaat al zo’n zeventig jaar, het G-team is ongeveer twintig jaar geleden opgericht en heeft een groep enthousiaste leden.

Dit bericht is 735 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief