Archieven

Dit bericht is 884 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Afvalinzamelaar Cyclus wijzigt de aanbiedtijden van afval deze zomer. Dit doen zij om medewerkers van de afvalinzameling in staat te stellen om afval eerder op te kunnen halen en daardoor voor de warmtepiek klaar te zijn. 

Afvalinzamelaar Cyclus vraagt alle inwoners van maandag 11 juli tot en met vrijdag 30 september hun minicontainer voor restafval, GFT+E en de PMD-zakken uiterlijk om 6.30 uur op de inzameldag aan te bieden.

“U mag uw afval vanaf 20.00 uur de dag ervoor aan de weg zetten. De aanbiedtijd voor oud papier en karton dat los aangeboden wordt, blijft ongewijzigd. Dat is nog om 07.30 uur”, schrijft gemeente Krimpenerwaard op haar website. 

Hitteprotocol
Bij een temperatuur van 27 graden of hoger wordt bij Cyclus het hitteprotocol in gang gezet. Dit houdt in dat de afvalinzameling bij een temperatuur van 27 graden of hoger eerder kan starten, namelijk rond 07.00 uur in plaats van 08.00 uur.

De aanpassing van de aanbiedtijden in de zomerperiode is een nieuw initiatief van Cyclus en wordt de komende jaren verder doorgevoerd in de gehele zomerperiode van begin juni tot en met eind september. Cyclus creëert hiermee betere arbeidsomstandigheden voor haar medewerkers.

Cyclus: “Heeft u vragen over de afvalinzameling of de aanbiedtijden? Kijk dan in de Cyclus afval-app of neem contact op met de Klantenservice van Cyclus. Dit kan per e-mail via info@cyclusnv.nl of telefonisch via 0182-547500 (op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur).”

 

 

Dit bericht is 884 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief