Archieven

Dit bericht is 1691 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard gaan vanaf 6 januari de buurtkamer Parkrand in Krimpen aan den IJssel bemensen. Zij gaan koffie schenken, een dagelijkse warme maaltijd koken en activiteiten organiseren voor bewoners. Stichting Dagbesteding en QuaWonen werken al langer samen.

Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard wil mensen met een verstandelijke beperking zinvol en plezierig laten deelnemen in de maatschappij. Een doel dat QuaWonen ondersteunt. In Krimpen aan den IJssel beheren mensen met een beperking al de buurtkamer van Prinsessenpark. De bewoners daar zijn enthousiast. Nu volgt dus het beheer van Parkrand.

‘Enorm veel zin om te beginnen’
Directeur Arjenne Timmer van Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard is blij met het nieuwe project. “We hebben enorm veel zin om van start te gaan. We willen het de bewoners naar de zin maken én samen met hen dingen ondernemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat óók buurtkamer Parkrand een succes zal worden. Gelukkig ben ik ook met de samenwerking met QuaWonen, een fijne en betrouwbare partner met wie we in meerdere projecten optrekken.”

‘Hartstikke leuk’
Meneer De Zaaijer, bewoner: “Recent verzorgde Stichting Dagbesteding hier al een pannenkoekenmiddag. Dat was hartstikke leuk. Parkrand is soms best stil. Ik vind het goed dat Stichting Dagbesteding nieuwe activiteiten gaat organiseren. Hopelijk maken bewoners daar dankbaar gebruik van. Onze dochter heeft ook een beperking, zij werkt in Geerestein. Soms gaan we daar ’s middags eten. Dat kunnen we straks afwisselen met een maaltijd in Parkrand.”

De SDK zal op werkdagen van 8.30 tot 16.00 uur aanwezig zijn in de buurtkamer Parkrand.

Dit bericht is 1691 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief