Archieven

Dit bericht is 1927 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Dagelijks Leven bouwt aan de Jan Lutmastraat in Schoonhoven een nieuwe zorglocatie voor mensen met dementie in een kleinschalige setting.

Volgens opstartmanager Anne-Marie van ’t Holt van Het Vlisthuis is bewust gekozen voor deze locatie. “Dit is een actieve omgeving met alle voorzieningen dichtbij en midden in een gezellige buurt. Wij streven ernaar om de bewoners van Het Vlisthuis zo veel mogelijk deel uit te laten maken van de wijk. Hier kan dat perfect.”

Bewoners zijn verzekerd van 24-uurs gespecialiseerde zorg en beschikken over een eigen studio die met eigen meubels kan worden ingericht.

Dat Het Vlisthuis van Dagelijks Leven geen standaard woonzorglocatie is, blijkt wel uit de motivatie die Anne-Marie geeft om hier te werken: “Ik ben enorm trots dat ik opstartmanager mag zijn van Het Vlisthuis. Wat ik mooi vind aan de visie van Dagelijks Leven is dat we uitgaan van de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het welzijn van onze bewoners staat voorop. Zo werken we met professionele activiteitenbegeleiders die zorgen voor een zinvolle dagbesteding en worden de maaltijden iedere dag vers bereid door onze eigen kok. Bewoners die dat leuk vinden mogen bijvoorbeeld meehelpen met koken, gewoon als thuis.”

Dit bericht is 1927 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief