Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 919 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Het theaterseizoen 2019-2020 start voor Jongerentheater Quint op zaterdag 14 september in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel met de première van De Bokkenrijders (5+).

Om 19.30 uur gaat het doek voor het eerst op voor de nieuwe versie van deze indrukwekkende voorstelling over onderdrukking, armoede en opstand. Een spannend en humoristisch verhaal gespeeld, gezongen en gedanst door veertig spelers van Jongerentheater Quint.

Mag je geld stelen als je te arm bent om medicijnen te kopen voor je zieke moeder? Armoede hoort iets van vroeger te zijn. Of van heel ver weg. Maar het is van alle tijden en soms dichterbij dan je denkt. In onze voorstelling zien we hoe mensen in nood een uitweg zoeken en sociaal onrecht proberen te bestrijden.

De spelers hebben de afgelopen maanden een intensieve repetitieperiode achter de rug. In de laatste week van de zomervakantie wordt nog volop gerepeteerd en zal de laatste hand worden gelegd aan dit ‘feel good-verhaal’. Daarna bezoeken ruim 2500 scholieren de schoolvoorstellingen in het kader van cultuureducatie.

Speelschema: Isala Theater, Capelle aan den IJssel (kaarten reserveren via www.isalatheater.nl) op zaterdag 14 september 19.30 uur (première) en zondag 15 september 15.00 uur; De Tuyter, Krimpen aan den IJssel (reserveren via www.cwpkrimpen.nl) op zaterdag 28 september 15.00 en 19.30 uur; dorshuis Swanla Zevenhuizen (reserveren via www.jongerentheaterquint.nl) op zondag 12 oktober 19.30 uur en De Entree Hofplein, Rotterdam (reserveren via www.hofpleintheater.nl) op zondag 10 november, 15.00 uur.

Scholen kunnen reserveren voor de schoolvoorstellingen via www.jongerentheaterquint.nl.

Dit bericht is 919 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief