Archieven

Dit bericht is 1367 keer gelezen

HAASTRECHT – Verenigingsgebouw De Grote Haven is omgedoopt tot ‘Thuishaven Haastrecht’. Aanleiding voor deze naamswijziging is de overname van het beheer van het gebouw per 1 januari door Jenny van Holten en Diana van der Zaan.

“We zijn de boel flink aan het opknappen en denken dat een nieuwe naam dan ook wel passend is”, vertelde Jenny van Holten vrijdagmiddag op de radio bij RTV Krimpenerwaard. “‘Haven’ wilden we er toch wel graag inhouden, omdat het gebouw ook aan de De Grote Haven staat en passend is bij de historie van Haastrecht. Zelf ben ik vaak op reis geweest en Haastrecht is altijd weer een fijne plek om terug te keren, vast voor veel inwoners. We willen een echt dorpshuis zijn, vandaar de keuze voor ‘Thuishaven Haastrecht’.

Samen met haar moeder gaat Jenny het verenigingsgebouw runnen. “Een echt moeder-dochter-bedrijf dus.” Met de opknapbeurt willen de twee binnen een huiselijke sfeer creëren. Het wordt een beetje Havencafé-achtig, wat weer goed past bij de nieuwe naam.”

Met de verplichte ‘coronasluiting’ hebben de beheerders wel de tijd om het helemaal af te maken, voor de deuren weer opengaan. “Dat hadden we anders niet gehad, alle tijd die we hebben steken we er nu in om het aan te kleden. We hopen daarna snel aan de gang te kunnen.”

Dit bericht is 1367 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief