Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1390 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Winkelcentrum De Olm in Krimpen aan den IJssel wil het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO) binnenhalen. Ondernemers, politie, brandweer, het Centrum voor Criminaliteitspreventiepreventie en Veiligheid (CCV) en de gemeente gaan zich hier de komende tijd voor inzetten, zo hebben ze afgesproken.

Het doel van het KVO is een schoon, veilig, goed onderhouden en daarmee aantrekkelijk winkelcentrum.

Volgens wethouder Anthon Timm biedt het het KVO voordelen aan ondernemers, maar ook voor inwoners. “Iedere bezoeker van het winkelcentrum heeft baat bij een schone en veilige omgeving. Sinds 2011 maken de bedrijventerreinen Stormpolder, De Krom en Parallelweg onderdeel uit van een KVO voor bedrijventerreinen. Mooi dat ook een winkelcentrum in Krimpen werk maakt van veilig ondernemen.”

Ernst Dijkman, ondernemer op de Olm: “Het is uniek in Krimpen dat een winkelcentrum zich aansluit bij het KVO. De Olm is al een veilige plek om te wonen, te werken en te winkelen. Door het KVO gaan we dit naar een nog hoger niveau brengen.”

Michael de Man, adviseur veilig ondernemen: “In de komende periode gaan gemeente, ondernemers, politie en brandweer met elkaar actie- en aandachtspunten bepalen voor het winkelcentrum. Dit doen we door het houden van een veiligheidsenquête onder de aanwezige winkeliers en bewoners en het analyseren van cijfers van de brandweer, politie en gemeente. Met deze informatie stellen we een veiligheidsanalyse en een actieplan op. Als adviseur veilig ondernemen van het CCV begeleid ik dit proces.”

Dit bericht is 1390 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief