Archieven

Dit bericht is 892 keer gelezen

SCHOONHOVEN- Op oudejaarsdag wordt voor de 38ste keer de Onderlingen Oliebollenloop georganiseerd. De organisatie is in de vertrouwde handen van atletiek- en trimvereniging Avantri. “Wij zijn blij dat na twee jaar corona, waardoor we de loop moesten annuleren, er nu wel weer een mogelijkheid is”, laat de organisatie weten.

Om 11 uur start de 6,4 kilometer en om 11.05 uur de 2 km. Voor de deelnemers van de 2 km is er een medaille. De 10 km start om 12.30 uur en de 15 km om 12.50 uur. Start en finish zijn op de Opweg.

Het parkoers is geheel geasfalteerd en gaat door het poldergebied van Bergambacht en Vlist. De oliebol na afloop zal er wel zijn, mede dankzij de sponsors: De Onderlingen, Vermin Free en het Schoonhovens College.

Voorinschrijven
Als je zeker wil zijn van een startbewijs, is het verstandig om je alvast in te schrijven tijdens de voorinschrijving. Dit kan tot en met 26 december middernacht via:  www.inschrijven.nl “Omdat op elke afstand een limiet staat op het aantal deelnemers is voorinschrijven aan te raden.”

De na inschrijving is in Het Schoonhovens College aan de Vlisterweg 22. “Kom daarvoor wel op tijd”, aldus de organisatie. Meer informatie is te vinden op www.avantri.nl. Daar zijn ook de verschillende parkoersen te vinden. Voor nieuwkomers: volg in Schoonhoven borden ‘sporthal De Meent’. Parkeren in de wijk. Er zijn toiletvoorzieningen bij de school en bij de start/finish.

Dit bericht is 892 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief