Archieven

Dit bericht is 557 keer gelezen

HAASTRECHT– Toneelvereniging De Schijnwerper speelt op 12, 13 (matinee), 18 en 19 november de indrukwekkende voorstelling ‘Grace’ onder regie van Guus Vervaart. Locatie is ook deze keer de vaste speelplek van de twaalf spelers: Theater Concordia in Haastrecht.

‘Grace’ vertelt het verhaal van een ervaren actrice. Haar carrière is echter in het slop geraakt en zij ziet zich genoodzaakt het verleden in de ogen te kijken. Wat is er misgegaan en wat kan zij doen om zichzelf weer in de spotlights te zetten?

Zaakwaarnemer Leander raadt haar aan om in therapie te gaan. Met veel tegenzin besluit Grace in gesprek te gaan met een psychiater. Zo gaat Grace de strijd aan met haar turbulente verleden. Zal er een eind komen aan haar eeuwige zoektocht naar geluk?

Huishoudster Claire speelt een grote rol in het leven van Grace. Wie is briefschrijver Babette en waarom zorgt Claire dat haar brieven niet worden gelezen? En waarom wil zij te allen tijde voorkomen dat Babette in contact komt met Grace?

Grace is een voorstelling met terugblikken naar het verleden. Hoe is Grace ontdekt? Wat voor offers heeft ze daarvoor moeten brengen en welke rol speelt haar moeder in dit alles? Kortom, een intrigerend verhaal dat het publiek van begin tot eind in spanning houdt. Het is geschreven door Rob van Vliet. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door Danilo Mak.

Kaarten zijn nu te reserveren via www.deschijnwerper.nl of telefonisch via 0182 – 502652.

Praktische informatie:

Locatie:             Theater Concordia, Concordiaplein 1, Haastrecht
Aanvang:          20:15 uur op 12, 18 en 19 november 2022
14:30 uur op 13 november 2022
Entree:              € 12,50 per persoon

 

Dit bericht is 557 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief