Archieven

Dit bericht is 2127 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Om voetbalvereniging Schoonhoven een hart onder de riem te steken in deze zware coronatijden, heeft cafetaria-brasserie De Veerpoort besloten om in de maand januari elke maandag een kwart van de omzet te doneren aan de club.

Als gevolg van de tweede coronagolf zijn ook in het amateurvoetbal opnieuw strenge maatregelen van kracht om het virus in te dammen. Zo bleven in eerste instantie sportkantines dicht waardoor er geen inkomsten meer waren en waren er geen supporters meer welkom op de vereniging. Later werd zelfs de competitie opnieuw stilgelegd en mochten leden van 18 jaar en ouder niet trainen.

Bij De Veerpoort hebben ze een hechte band met de voetbal. Eigenaar Leon Moor is lid van Business Club VV Schoonhoven en veel spelers hebben in De Veerpoort gewerkt of werken er momenteel. Moor: “De jongens die hier nu werken – Anouar, Remco, Pim, Youssef en Julien – willen graag weer op het veld staan. Voetballen zoals het hoort en gezellig met elkaar zijn na de wedstrijd. Maar clubs hebben het zwaar en daarom helpen wij graag een handje.”

Clubvoorzitter Paul van Schaik reageert uiteraard enthousiast op het besluit om 25 procent van de omzet in de maand januari te schenken aan de voetbalvereniging. “Ik hoop dat het een reusachtig succes gaat worden.”

Moor: “Met elke bestelling die je op maandag doet steun je niet alleen de horeca, maar ook de voetbalvereniging. Als dat geen reden is om het weekend te verlengen of om juist op maandag niet te koken.”

Dit bericht is 2127 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief