Archieven

Dit bericht is 1420 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Burgemeester Martijn Vroom ging donderdag samen met de buurtbeheerders van QuaWonen en cliënten van Pameijer ‘de wijk in’ in om zwerfvuil op te ruimen.

QuaWonen en Pameijer werken nu ruim een jaar samen in Krimpen aan den IJssel. Cliënten van Pameijer verwijderen zwerfafval en werken in het groen. De buurtbeheerders van QuaWonen zoeken intussen het gesprek met mensen in de wijk. Die samenwerking bevalt goed.

De inzet van Pameijer viel op bij burgemeester Martijn Vroom. Hij wilde deze volgens Pameijer ‘bijzonder fijne samenwerking’ graag eens van dichtbij meemaken. Vroom: “Leuk om te zien dat de samenwerking tussen QuaWonen en Pameijer zo goed verloopt en ze hiermee hun steentje kunnen bijdragen aan onze mooie gemeente.”

Directeur-bestuurder Wilfried Stribos zegt dat QuaWonen mensen met een beperking graag een kans geeft om werkervaring op te doen. “Bovendien vinden onze medewerkers de samenwerking met cliënten van Pameijer waardevol en verrijkend. Daarnaast hopen we natuurlijk dat goed voorbeeld goed doet volgen. Als bijvoorbeeld het onkruid een keer grondig is verwijderd, kunnen onze huurders het daarna weer gemakkelijker bijhouden.”

Dit bericht is 1420 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief