Archieven

Dit bericht is 1826 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – In Krimpen aan den IJssel vond vrijdag de officiële lancering plaats van de deelscooters van Go Sharing en Felyx. In de IJsselgemeente staan nu zo’n zeventig elektrische deelscooters.

Wethouder Anthon Timm was namens de gemeentebij de lancering aanwezig. Het initiatief van de elektrische deelscooters maakt deel uit van een breder pakket aan mobiliteitsmaatregelen rond de werkzaamheden aan de Grote Kruising in Krimpen aan den IJssel.

Timm: “De deelscooters van Go Sharing en Felyx en de elektrische deelfietsen van WindMill Bike zijn duurzame vervoersmiddelen die Krimpenaren kunnen gebruiken. Ze zijn een goed alternatief voor de auto en dat is belangrijk voor de bereikbaarheid van Krimpen. Zeker nu we werken aan de Grote Kruising. Door het gebruik van deze scooters en fietsers maken we de gemeente ook een stukje duurzamer.”

Om gebruik te maken van de deelscooters en –fietsen is het nodig de app van de betreffende aanbieder te installeren. Na het downloaden van de app kan diegene zich registreren. Vervolgens kunnen de deelscooters en –fietsen direct worden gebruikt. In de app is te zien waar de scooters of fietsen te vinden zijn.

Dit bericht is 1826 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief